به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بــم :
طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در شهرستان بم نیز 11 اسفند ماه آغاز شد
این طرح با حضور 24 نفر بازرس بهداشت محیط در قالب 12 تیم اجرا و انجام شد
|
ردیف
|
ایتم
|
تعداد موارد انجام شده
|
|
1
|
تعداد جلسات هماهنگی برون بخشی
|
14
|
|
2
|
تعداد جلسات هماهنگی درون بخشی
|
5
|
|
3
|
میزان معدومی مواد غذائی(کیلوگرم)
|
2099
|
|
4
|
نمونه برداری از اب اشامیدنی
|
26
|
|
5
|
تعداد کلرسنجی
|
903
|
|
6
|
تعداد موارد رسیدگی به شکایت سامانه 190
|
5
|
|
7
|
تعداد موارد پلمپ
|
12
|
|
8
|
تعداد موارد معرفی به مراجع قضائی
|
1
|
|
9
|
تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل
|
429
|
|
10
|
تهیه وچاپ بنر
|
13
|
|
11
|
تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی
|
17
|
|
12
|
تعداد موارد برخورد با دستفروشان
|
28
|
|
13
|
تعداد نمونه برداری مواد غذایی
|
30
|
|
14
|
تعداد بازرسی مشترک با سایر دستگاه ها و سازمان ها
|
28
|
|
15
|
تعداد برنامه آموزشی پرسنل-اصناف و مردم
|
7 مورد
|
|
ردیف
|
ایتم
|
تعداد تحت پوشش
|
تعداد بازرسی انجام شده
|
درصد پوشش بازرسی
|
|
1
|
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
|
2016
|
1838
|
91.1 %
|
|
|
2
|
اماکن عمومی
|
1569
|
900
|
57.3 %
|
|
|
3
|
مراکز و اماکن بین راهی
|
10
|
24
|
100%
|
|
|
4
|
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس
|
829
|
861
|
100 %
|
|
|
5
|
اماکن عمومی حساس
|
416
|
503
|
100 %
|
|
|
6
|
مراکز اقامتی
|
11
|
14
|
100 %
|
|
7
|
پایانه های مسافربری
|
7
|
8
|
100 %
|
|
8
|
شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی تحت
|
39
|
95
|
100 %
|
|
9
|
مراکز تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا، بامیه و شیرینی های سنتی
|
20
|
49
|
100 %
|
|
10
|
مراکز فروش آش و حلیم تحت
|
1
|
2
|
100 %
|
|
11
|
مساجد و اماکن متبرکه تحت
|
274
|
316
|
100 %
|
|
12
|
سامانه هایی ابرسانی
|
23
|
16
|
70 %
|








