۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
تاریخ ایجاد: ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۳ شهريور   

 

◀ توصــیه‌های بهداشتی عید سعید قــــربان :

 

* از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند خودداری شود


‍‌* دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری کنید


* ذبح دام را صرفاً در کشتارگاه های تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام داده و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید


* افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش ،چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضد عفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شوند


* به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند


* گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود


* جگر و سایر امعا و احشای دام ، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد ، مصرف شود


* افرادیکه گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند


* از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود


* از دستکاری ، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد

نظر شما :
captcha
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-